Vi som ger allt

Det var ledstjärnan när vi startade Saturnus 1997. Och den står sig än idag. Mer än tjugo års erfarenhet av IT-system för advokatbyråer har lärt oss att förstå vad som är viktigt för jurister, ekonomichefer, ekonomer och IT-chefer.

Idag har Saturnus ett 90-tal advokatbyråer på kundlistan. Antalet användare är omkring 2 000. Läs gärna mer om oss och vad vi kan göra för ditt företag här intill.

Vi som är Saturnus Advokatsystem

Vi som ger allt och lite till för att vardagen skall fungera för er.

Stockholm

Folke Björkstrand

Säljare

Experienced Sales Team Lead with a demonstrated history of working in the management consulting industry. Skilled in Negotiation, Sales, Entrepreneurship, Business Development, and Customer Relationship Management (CRM). Strong sales professional graduated from Stockholms universitet / Stockholm University.
Jesper Strömgren

Konsult

Civilingenjör och systemutvecklare. Startade SLLOP 2000 tillsammans med Johan. Jespers specialitet är att integrera och anpassa befintliga it-system till den enskilde kundens behov och önskemål.
Johan Lindstedt

VD

SM-guld i hockey med Djurgården på 1990-talet. Därefter tjugo års erfarenhet av it och affärssystem för tjänsteföretag. Startade SLLOP 2000 tillsammans med Jesper. Arbetar som projektledare och konsult.
Patric Fält

Produktchef

Har arbetat med affärssystem sedan 1992 – både som användare och i konsultrollen. Lång erfarenhet av samarbete med ekonomiavdelningar samt gedigen kunskap om advokatbyråers behov inom systemstöd.

Göteborg

Ralph Nordling

Konsult

Civilekonom med lång erfarenhet av utveckling och implementering av affärssystem för tjänsteföretag. Var projektansvarig när en av Sveriges största advokatbyråer tog fram sitt första administrativa IT-system. Arbetar som projektledare och konsult.

Malmö

Lena Skinnar

Konsult Saturnus

Gedigen kunskap i Saturnus Advokatsystem och lång erfarenhet av ERP-system.