”Nya Saturnus betalar sig snabbt”

– En av de största fördelarna med Nya Saturnus är att vi med mindre administration får kontroll över hela flödet – från tidrapportering till betalning. Det säger Christer Brantheim, advokat och delägare vid Advokatfirman SBB Partners i Stockholm, som nyligen uppgraderade till Nya Saturnus.

Advokatfirman SBB Partners

Advokatfirman SBB Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med bred kompetens och särskild kunskap inom bolagsrätt, företagsöverlåtelser, fastighetsrätt, immaterialrätt och tvistelösning. Byrån har sex anställda, varav fem advokater, och finns på Östermalm i Stockholm.

Läs mer om SBB

Uppgradera eller inte?

Om advokatbyrån vill ha en komplett och användarvänlig molnlösning är Nya Saturnus det självklara valet.
– Men givetvis finns även möjligheten att behålla Classic, säger Patric Fält på Saturnus Advokatsystem


Ett stort antal advokatbyråer i Sverige använder Classic. Nya versionen 2.12 innehåller både rättningar och ny funktionalitet.

– En nyhet är personlogg för spårbarhet när byrån byter klientansvarig eller ärendeansvarig.

Även Nya Saturnus kommer i en utvecklad version. Bland förändringarna kan nämnas redovisningsbudget och uppdaterat rapportpaket.

– Två andra nyheter är loggning av flöden med historik för fakturaunderlag och leverantörsfakturor samt loggning i grundregister – vem har ändrat vad och när?

Eftersom kunderna uppskattar Classic kommer systemet att finnas kvar under överskådlig tid, säger Patric Fält

Boka demo

* Detta fältet är tvingande.
* Detta fältet är tvingande.
* Detta fältet är tvingande.
* Detta fältet är tvingande.
Genom att kryssa i rutan samtycker du till att Saturnus advokatsystem AB, behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår integritetspolicy.Skicka

Tack, vad kul!