Affärsjuridisk byrå där Omega Ekonomi sköter bokföringen i Saturnus.

Harvest grundades 2016 och har idag 20 medarbetare.

IT-plattformen bygger på Saturnus, från tidredovisning till resultatrapport. Redovisningen sköts av Saturnus samarbetspartner Omega Ekonomi som är specialister på advokaters redovisning.

Harvest advokatbyrå

”Affärer som går till på rätt sätt skapar ett fundament, en spelplan, där den enskilda vinsten växer i takt med vår gemensamma.En bättre grogrund för dig som kund och ett mer välmående samhälle till följd av det. Det är dit vi strävar.” Björn Wendleby, grundare och partner

Kravet när byrån startade var att snabbt komma igång med ett komplett & framtidssäkert system. Valet föll på Saturnus och idag använder Harvest hela Saturnus, från tidredovisning till huvudbok.

Nästa beslut i samband med uppstarten var att anlita en stabil och kunnig bokföringsbyrå. Björn och Ann-Sofie träffade Lennart Sjöberg och hans företag Omega Ekonomi och enades om ett samarbete.

Omega Ekonomi är en erfaren redovisningsbyrå som dessutom är experter på Saturnus bokföring och kan branschen. "Vi är mycket nöjda med Saturnus och Omega" säger Björn Wendleby, grundare och partner.